design

Hotpoint vitvaror: stil, design och teknologi

Hotpoint-apparater är synonyma med utveckling avant-garde i stil och design. Förstår alltid konsumenternas behov och förväntningar, erbjuder både estetiska lösningar och tekniska prestanda, perfekt för dem som vill leva intensivt hemma. Hotpoint-apparaternas stil och design återspeglar formgivare Makio Hasuike ständiga ansträngningar och, vars erfarenhet och kreativitet översatt till apparater med innovativa linjer och oförglömliga former, fast, funktionella strukturer som förkroppsligar högteknologi och extrem innovation.

Utmärkelser och erkännanden

Utmärkelser och erkännanden - Aqualtis
Modern och sofistikerad design, genomtänkta detaljer, elegans och ergonomi: Aqualtis tvättmaskinen är en apparat som är estetiskt tilltalande och extremt enkel att använda. Den 8 °-lutande trumman och mycket intuitiva kontroller på Aqualtis tvättmaskinen gör tvätten lätt att se och hantera i alla tvättfaser.
Utmärkelser och erkännanden - Good design
Hotpoint 4-Door Fridge Freezer vann en av 2009 Good Design Awards för bästa industridesign, som anordnas av Chicago Athenaeum-Museum för arkitektur och design och Europeiska centrumet för arkitektur och konst Design och Urban Studie. En imponerande utmärkelsen för 4-Door Fridge Freezer, det första 4-dörrars kylskåpet med en mycket innovativ design.
Utmärkelser och erkännanden - Grand Designs
Hotpoints 48 cm ugn, av formgivaren Makio Hasuike, vann ena Grand Designs Magazine utmärkelse i "Technology for the home" kategorin för att ha utvecklat avant-garde tekniska lösningar inom hushållssektorn. Dessa prestigefyllda utmärkelser tilldelas apparater som valts för sin teknik och innovation i "Grand Designs Live" i London, en tillställning för design- och heminredningsentusiaster.