våra idéer

EFFEKTIVITET

INTELLIGENS

STIL

Hotpoint apparater är ergonomiska, tysta, intuitiva och säkra, och erbjuder intelligenta lösningar och maximal komfort i varje rum i hemmet. Sobert sofistikerad stil, ekologiskt ansvar och kontstant engagemang för kvalitet och innovation: Hotpoint apparater för tvätt och skötsel av kläder, rengöring av porslin, förvaring och matlagning återspeglar helt och fullt den unika personligheten i varje hem och varje rum, samtidigt garanteras högsta standard för effektivitet, lägre förbrukning och enastående hög prestanda.

EFFEKTIVITET

INTELLIGENS

STIL

En ny produkt erfarenhet
Inte bara tvättprogram utan välbefinnande lösningar, mer än bara bevara mat, det är den perfekta atmosfären för mat, inte bara automatiska tillagnings program, men de bästa sätten att utnyttja kreativiteten i köket. Vår kompetens och en kontinuerliga forskning och utveckling gör att vi kan erbjuda intelligenta och kvalitets produkter som garanterar utmärkta resultat och för att överträffa konsumenternas förväntningar på en ny och givande upplevelse i hemmet.

Produktinnovation
Vad som gör oss riktigt unika är vår djupa kunskap och förståelse för konsumenternas behov. Detta tillåter oss att skapa banbrytande innovation som förändrar människors sätt att använda produkter och för att ge en överlägsen nivå av prestanda som berikar hemliv.

Tänk Eco
Intelligens innebär också ny teknik för att minska energi-och vattenförbrukning. Vår produkt innovation ger utmärkta resultat, samtidigt som du kan spara värdefulla resurser och inte slösa energi.

Funktionell design
Vår design är den perfekta balansen mellan konsumenternas behov och vad vi vill med dem. Det är inte bara ett uttryck för en unik, distintive stil utan också en kontinuerlig strävan efter funktionalitet: ergonomi och innovativa sätt att enkelt använda våra produkter.

Kvalitet i detaljerna
Utförandet och elegansen i varje detalj skapar en harmonisk och djupt tillfredsställande stil, lyfter fram nya funktioner för att underlätta och göra vardagen mer unikt, trivsam och familjär.